avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate caty_catty2000

Activitate caty_catty2000

Răspuns la discuția indemnizatie cresterea copilului
multumesc mult pt raspuns.ca sa fiu bine inteleasa o sa va lamuresc ce doresc sa stiu.eu sunt angajata la 11 nov 2008 si urmeaza sa nasc undeva in jurul datei de 1 nov 2009.dar mi sa spus ca in cazulin care imi iau prenatal cu 2 luni inainte de nastere numai potprimi indemnizatia pt cresterea copilului pana la 2.este adevarat saupers care mi-a spus asta nu era foarte bine informata?
mie mi sa spus ca nu-mi pot lua prenatal pana nu am 12 luni pana la data la care ar trebui saintru in prenatal si nu sunt prea lamurita daca pot sa-mi iau prenatal sau ar trebui sa-mi iau C.M.si cat C.M. pot sa-mi iau ?
multumesc mult pt lamuriri. As dori sa mai stiu daca pot sa-mi iau prenatal sautrebuie sa merg in continuare la serv ,eu acum sunt in C.O. pana la data de24 august iar dupa asta mi sa propus sa-mi mai iau C.M. deoarece la serv. nu prea avem de lucru si altfel intru in concediufara plata.
buna ziua as dori sa adresez si eu o intrebare
daca sunt angajata la 11 nov 2008 si urmeaza sa nasc in jurul datei de 1 nov 2009 primesc indemnizatie pt cresterea copilului?