avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie cresterea copilului

multumesc mult pt lamuriri. As dori sa mai stiu daca pot sa-mi iau prenatal sautrebuie sa merg in continuare la serv ,eu acum sunt in C.O. pana la data de24 august iar dupa asta mi sa propus sa-mi mai iau C.M. deoarece la serv. nu prea avem de lucru si altfel intru in concediufara plata.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 11:14, 11 August 2009
va puteti lua prenatal, concediile medicale nu va afecteaza satgiu, pentru CCC
Puteti sa va luati fie concediu prenatal, fie concediu medical. Nu va sfatuiesc sa intrati in concediu fara plata, pentru ca in acest caz nu veti mai beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de muncă expirat-cic cristinici cristinici Buna ziua! Va rog să mă ajutați în următoarea situație. Pe data de 24 noiembrie am intrat în prenatal,pe data de 12 ianuarie am născut. Zilele ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)
Cum se face plata concediului prenatal dupa concediu de 2 ani pentru cresterea primului copil? marmota_flo marmota_flo Buna ziua! Voi naste la sfarsitul lunii decembrie al doilea copil. Primul copil implineste 2 ani pe 21 octombrie iar eu am dreptul sa intru in concediu ... (vezi toată discuția)