avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Activitate bliss25

Activitate bliss25

Buna ziua. In cazul unei intreprinderi individuale care nu are venit pentru ca nu a avut si nu are deocamdata activitate, mai este valabila plata taxelor catre stat (cas, somaj, cass)? Daca da, ce se in considerare? Venitul minim pe economie?
Va multumesc.

si inca ceva: declaratiile sunt obligatorii indiferent ca am sau nu activitate?
Răspuns la discuția ajutor!!! insolventa si leasing
Ar mai fi ceva.
1. Nu exista un act propriu zis. Exista doar hartii de mana pe care administratorul le-a semnat la incasarea banilor, cu explicatii cu tot.
2. Din lipsa de lichiditati, firma a intarziat cu platile, contractul a fost inchis, iar firma de leasing chiar a trimis recuperatori. La insistentele mele s-a redeschis contractul. Voiam sa platesc ratele din mana, dar firma de leasing nu primeste plati cash, ci doar prin transfer bancar. Iar firma sta prost cu banii. sunt sanse sa nu plateasca iar, si sa se ajunga din nou la inchiderea contractului.

cam asta e.
Multumesc frumos de raspuns.
Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ani am avut probleme cu rambursarea unui credit (intre timp am dat banii inapoi) si sunt inregistrata la biroul de credite. firma la care lucrez va intra in procedura de insolventa in curand. din cauza problemelor cu bancile, nu pot prelua acest leasing. ce se poate intampla si ce am eu de facut? va multumesc din suflet pentru informatie cat de mica.