avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate raluca raileanu

Activitate raluca raileanu

Salut. Daca stie cineva...eu trebuia sa-mi schimb permisul acum 2 ani dar nu am putut din diverse motive. Daca vreau sa-l schimb acum trebuie sa dau din nou examen? Se plateste cumva si amenda pt ca nu l-am schimbat la timp. Multumesc.:">
Răspuns la discuția loc de munca nou
ma poate obliga in vreun fel firma de la care imi dau demisia sa mai stau cele 2 saptamani de preaviz? Si am mai auzit o chestie, cum ca daca pleci de la firma la care ai lucrat inainte de terminarea concediului de crestere a copilului, trebuie sa le dai banii inapoi cu care au contribuit ei la stat? Stie cineva ceva de asta? Multumesc:O
Răspuns la discuția loc de munca nou
Pentru domnul Tudor Valeriu. Da intr-adevar e vorba de concediu de crestere a copilului, multumesc pentru observatie.Dar daca as vrea sa lucrez cu contract part time si sa iau in acelasi timp si indemnizatia de crestere a copilului, as putea?
Buna ziua. As vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu privire la urmatorul fapt. Sunt in concediu de maternitate si mai am de stat acasa pana in ianuarie. Problema e ca as vrea sa-mi caut un nou loc de munca, si nu sunt lamurita daca am voie in conformitate cu legislatia de la noi. Pentru ca am auzit ca nu pot decat sa ma intorc la cei de la care am plecat. Rog un raspuns cat mai urgent k sa stiu si eu dak merita efortul de a cauta un nou loc de munca. Multumesc anticipat.:)