avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere

Salut. Daca stie cineva...eu trebuia sa-mi schimb permisul acum 2 ani dar nu am putut din diverse motive. Daca vreau sa-l schimb acum trebuie sa dau din nou examen? Se plateste cumva si amenda pt ca nu l-am schimbat la timp. Multumesc.:">
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
raluca raileanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:18, 17 August 2009
Nu trebuie sa mai dati examen si nu se plateste amenda.Ati fi platit amenda daca ati fi mers pe drumurile publice cu permisul expirat ca valabilitate.Mergeti la poilitia rutiera de care apartineti pentru a fi indrumat spre D.P.C.IV local pentru va scoate noul permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis expirat. se schimba simplu sau trebuie examen promovat ? cetateanul89 cetateanul89 Buna ziua. Rog un sfat. Peste 2 luni imi expira permisul de conducere. Pentru a prelungi durata, il pot schimba cu o simpla cerere sau trebuie sa dau iar ... (vezi toată discuția)
Permis auto ...( expirat? ) ContSters179589 ContSters179589 Buna ziua, Am o amica,care detine permis auto din Dec.1994. Acest permis este de tip vechi,si din neglijenta nu l-a schimbat,avind insa o ultima viza ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru preschimbarea permisului de conducere. mai trebuie si fisa medicala??si daca se poate sa imi trimita procura din ... (vezi toată discuția)