avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate sharpi

Activitate sharpi

Răspuns la discuția Fise fiscale pe perioda CCC
Daca te afli in CCC, ai contractul de munca suspendat si nu obtii venituri din salariu. Deci nu poti avea fisa fiscala.
Poti intr-adevar obtine fisa fiscala din partea societatii unde esti angajata, insa numai pana la data la care intri in concediu de crestere copil.
Dupa aceasta data te afli in evidenta Primariei din zona unde domiciliezi, avand indemnizatie de crestere copil, indemnizatie neimpozabila........
Sunt obligata sa fac o cerere catre Asociatia de proprietari, sau doar sa fac o informare ca intentionez sa izolez exterior apartamentul?
Intreb acest aspect deoarece in cazul meu, pe terasa blocului se afla o antena Vodafone.
Si am mai fost obstructionata in trecut, cand am vrut sa imi montez o antena Digi pe bloc, nepermitandumi-se accesul la terasa.
Ori cei cu care fac anveloparea sunt alpinisti utilitari (montarea unei schele, ridicand costul lucrarii cu mult )
Ma intereseaza in ce masura Asociatia poate sa imi interzica accesul pe bloc, chiar daca ma oblig sa supraveghez lucratorii in cauza.

Culmea e ca de obicei proprietar fiind, in conceptia unor Asociatii, obligatiile sunt mai multe decat drepturile.