avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate madlena

Activitate madlena

copilul are 1 an si 6 luni,si in hotararea de divort nu apare pt. ca nu avea cum,nu era nici in proiect,divortul a fost in 2006 iar ea s-a nascut in 2008,dupa divort. Ar fi fost mult mai simplu asa. Sper totusi sa nu ajung la proces pt. doar cateva luni de plecare,iar el sa fie de acord cu acordul dat prin notar.
de obicei notarii sunt foarte reticenti la deplasarea la penitenciar,ramane doar varianta prin judecatorie unde cred ca o sa am castig din prima chiar daca el o sa se opuna,dat fiind situatia lui,de arest si care mai are aproximativ 1 an si 6 luni de executat.
salut,
am o mare problema
doresc sa calatoresc cu fetita mea minora,in afara tarii,dar tatal ei aste arestat si copilul este pe numele lui - prin proces de recunoastere a paternitatii,noi fiind "legal" divortati de cam 2 ani,la vremea respectiva- acum relatiile au inceput sa se raceasca din nou si as vrea sa stiu ce varianta pot avea pentru aceasta situatie.
va mutumesc.
buna,
as dori sa deschid un magazin in curtea socrilor mei,dar problema este ca nu au cadastru efectuat. voi fi nevoita sa ridic o mica constructie pentru a-mi putea desfasura activitatea, si as dori sa stiu daca pot face acest lucru daca nu am cadastru.
in afara de autorizatia de constructie de la primarie mai trebuiesc si alte avize,de ex. electrica,gaze,apa.trebuie sa specific ca am toate aceste utilitati.