buna,
as dori sa deschid un magazin in curtea socrilor mei,dar problema este ca nu au cadastru efectuat. voi fi nevoita sa ridic o mica constructie pentru a-mi putea desfasura activitatea, si as dori sa stiu daca pot face acest lucru daca nu am cadastru.
in afara de autorizatia de constructie de la primarie mai trebuiesc si alte avize,de ex. electrica,gaze,apa.trebuie sa specific ca am toate aceste utilitati.
Oricum nu puteti obtine autorizatie de construire daca nu aveti cadastru la teren.
Sfatul meu este sa apelati la un inginer cadastrist care sa va intocmeasca documentatia cadastrala si sa o depuna in vederea intabularii.B-)
SUCCES!
Buna seara.Precizarea dvs referitoare la lipsa documentului cadastral atrage consecinta imposibilitatii solicitarii oricaror formalitati catre autoritati pentru ridicare constructie.Contactati serviciul specializat din primarie care detine si lista cu experti cadastristi ,care pot intocmi intreaga documentatie,in baza carora ulterior ve-ti putea solicita si obtine si avizele pentru utilitati.
Aprobare garaj
marbostgms
Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj.
Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Lamuriri intabulare
tezeu15
Buna seara, as dori daca ma poate lamuri cineva cu o problema , si anume:
locuiesc la parterul unui bloc , iar in anul 1993 proprietarul apartamentului a ... (vezi toată discuția)