Sincer mie imi pare si mai rau mai ales ca am fost azi politie si am vb cu ei sa vina sa discute sa le explice ca nu este ok ce se intampla iar raspunsul lor a fost......nu putem sa le facem nimic doamna ca totul depinde de bunul simt al omului si le-am spus ca am tot chemat baietii de la politie si au venit au constatat si doar atat nici o amenda.Ma tot intreb oare politistii astia nu stiu ca exista o lege pt ordinea si linistea publica?!Si daca as sta macar intr-un catun uitat de lume dar stau intr-o "comuna"(cartier al Timisorii mai degraba) in care exista politie si politie comunitara.Probabil singura solutie este mutatul
Am urmat sfatul dvs si am mers sa fac plangere la politie numai ca acolo seful de post mi-a zis ca nu are rost sa fac plangere ca totul depinde de bunul simt al omului si ca el nu are ce sa le faca.L-am rugat sa vorbeasca cu ei sa -i faca sa inteleaga ca stau la bloc si trebuie sa mai respecte si pe altii si a dat din umeri ca nu am ce sa le fac.La ora asta "zboara" usile deasupra mea si urlete si tropaieli de zici ca sunt la casa de nebuni si ce sa fac sa sun la politie incontinuu sa-i culc la mine in casa sa vada cum ii sa fi deranjat incontinuu.Explicati-mi va rog ce pot sa mai fac ca politia ii doar asa ca trebuie sa existe si ei nu ca ar exista vreo lege pt liniste publica pe care ei sa o stie:help:
Doar asa ca discutie.....:foottap:
D-na draga "micile zgomote "de la bloc ale vecinilor ce locuiesc sub apartamentul meu pe care nici dvs nu cred ca le-ati invita la o cafea sunt certuri si batai zilnice dintre o mama si fiica-sa de 17 ani care face crize si istericale arunca prin casa si tranteste tot ce are in mana...usile zboara in casa aia in cel mai bun caz pe la ora 22 se mai tempereaza asta in functie de ora la care vine fata acasa.La ora 6 dimineata urletele reâncep normal si trantitul usilor iar ziua muzica la maxim in weekend mai bine pleci de acasa. pt ca muzica(manelele) se aud toata ziua imi vibreaza geamurile de stat in casa nici nu se mai pune problema .Iar vecinii ce locuiesc deasupra ce sa mai zic.Spuneti-mi si mine d-na astea vie se par mici zgomote de la bloc?! Oare asa ar trebuie sa ne comportam intr-un bloc nu ar trebui sa existe respect si bun simt ....ok daca locuiesc la casa fac ce vreau dar asa ma gandesc ca ar trebui sa-i respect si pe altii pt ca poate vecinii nu chef sa-mi asculte mie muzica sau sa ma auda cum imi mut mobila toata ziua etc.etc.
Nu sunt nici batrana si nici plictisita de viata si am si eu un copil de 3 ani pe care ma chinui (din cauza galagiei facute de vecinii mei ) sa-l culc dupa-amiaza si seara.Ei considera ca galagia facuta de ei este in limita bunului simt nu conteaza ca trantesc usile non-stop ,arunca tot ce se poate pe jos , de ce sa ridice scaunul cand poate fi tras tot timpul pe gresie., normal manelele la maxim si sus si jos....etc.Nu va cunosc si nu stiu ce faceti dvs doar vi-am sugerat sa vedeti cum se aud zgomotele in casa vecinilor si daca vi-ar placea ca dvs sa auziti aceleasi zgomote zilnic.
Si eu am asa specimene de vecini cu fete de 17 respectiv 18 ani viata lor consta in manele la maxim si o continua distractie pt ele si fam lor.Ei nu sunt obligati niciodata sa faca liniste si daca vreau liniste sa ma mut la casa.Politia este absolut inutila nu face nimic iar copilul meu de 3 ani sta si adoarme cand poate cu mainile pe urechi din cauza galagiei facute de ei.Spuneti-mi va rog si mie ce sa fac de atat chemat al politiei m-am cam saturat si oricum nu face nimic vine ,constata se potolesc cateodata pe moment dupa care reancepe nebunia
Vecinii mei stau la ultimul etaj asa ca pe ei nu-i deranjeaza nimeni .......am fost la usa lor de nenumarate ori sa-i rog ca macar dupa ora 22.00 sa faca liniste si i-am chemat sa vada cum se aud zgomotele facute de ei la mine in casa nici macar nu i-a interesat din contra tot mai tare fac si ii amuza chestia asta.Asa ca mai ales la bloc totul depinde de bunul simt al omului.........si din pacate respectul si bunul simt au cam disparut
Nu sunt vecina dvs..............dar am si eu niste vecini(6pers) care stau deasupra de apartamentul meu si nu au altceva pe jos decat parchet si toata ziua ii aud cum merg prin casa(tropaie) si tot ce arunca pe jos la o anumita ora devine deranjant la un moment dat ajung sa te inebuneasca asa ca inainte de a va tot reclama cu vecina dvs ar trebui sa vedeti si cum se aud zgomotele provocate de fam dvs in casa vecinei.Nu stiu daca cuiva i-ar conveni sa-si auda de dimineata pana la seara vecini cum merg prin casa sau trantesc incontinuu
Buna
Am si eu o problema...locuiesc la bloc si am niste vecini foarte galagiosi chiar si la ora asta(1 noaptea) trantesc deasupra mea ,tropaie, trantesc usi , urlete.... ei sunt de parere ca fac ce vor in casa lor si nu conteaza ca ii deranjeaza pe altii... am chemat politia de cateva ori si i-am chemat sa vada ce fac si dupa ce pleaca ei adica la 3 dimineata sar deasupra de mi se misca lustra si bat ca nebunii.Nu au primit nici macar o amenda absolut nimic desii au vazut ce fac .Ziua isi scot boxele pe geam si muzica cat se poate de tare am chemat politia comunitara ca doar astia vad ca vin aici.... cum au venit asa au si plecat.Spuneti-mi va rog si mie ce as putea face pt ca politia pot sa o chem toata ziua pot suna la 112 si imi trimit politia comunitara care nu face absolut nimic vin ii roaga sa se calmeze pleaca si ei incep iarasi si tot asa...........chiar am ajuns la faza in c