avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

Daca un angajat este incadrat la 2 locuri de munca diferite, unul cu norma intreaga si celalalt cu timp partial unde are si functia de baza, la incetarea contractului de munca la functia de baza, datorita desfiintarii postului, poate beneficia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:47, 1 Aprilie 2010
:offtopic:
titiana:
1. Discutiile de pe forum nu sunt un motiv de suparare. Si pentru ce sa ma supar? Pentru ca ne spunem fiecare parerea?
2. Aveti si dvs. dreptate in ce spuneti dar eu cred ca functionarii de la AJOFM vor avea bunul simt sa nu motiveze un refuz de aprobare a indemnizatiei de somaj prin ceva inexistent in lege.
3. Dar... s-au mai vazut minuni in lumea asta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre somaj ionutz1987 ionutz1987 BUNA ZIUA . AM SI EU O INTREBARE :TERMIN FACULTATEA ANUL ACESTA IAT LICENTA O SUSTIN PE 30 IUNIE.IN CAZUL IN CARE NU-MI VOI GASI UN LOC DE MUNCA BENEFICIEZ DE ... (vezi toată discuția)
Se acorda somaj daca ai contract de management? bicker bicker O persoana ce are incheiat un contract de management poate sa primeasca ajutor de somaj? Daca da, ce trebuie facut in acest sens? (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj...help Amalia_E Amalia_E Mi-am incheiat studiile anul acesta in iunie dar fara a-mi sustine lucrarea de licenta. 1. Pot sa beneficiez de ajutor de somaj pana in momentul in care am ... (vezi toată discuția)