avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... as vrea informatii despre un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

as vrea informatii despre un avocat

Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din tara. Ce poate sa insemne? Ca nu este avocat sau..?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 21:54, 31 Martie 2010
Este posibil ca persoana pe care o căutaţi să nu fie avocat.
Posibilităţi :
- este cons.juridic şi atunci trebuie sa-l căutaţi la UNCJ din Romania
- este un individ care face parte din Baroul constituţional şi potrivit legii nu poate fi înscris în tabloul avocaţilor, aceste categorii practică avocatura în afara legii
- este un escroc care v-a luat banii pur si simplu căzându-i victimă.
Recomandare: Când vreţi un avocat real, luaţi-l de pe siturile barourilor.
Multumesc pentru raspuns. Dar..acest avocat mi-a cerut o suma destul de mare de bani spunandu-mi ca se ocupa el de tot procesul...fapta savarsita nefiind foarte grava. Un consilier juridic ar putea sa faca lucrul acesta? Si inca ceva. Am stat foarte putin de vorba cu acesta.. ne-am intalnit in fata unui cabinet de avocatura Bucuresti dar dupa am realizat ca pe acel cabinet nu scria numele lui si am cautat pe google acest cabinet si nu figureaza numele acestuia. Avocatul a fost gasit de o "cunostinta" si acum nu stiu ce sa mai cred,
Pe site-ul Baroului Bucuresti gasiti toti avocatii activi si toate datele despre ei!
Daca v-a fost recomandat de o cunostinta, rugati acea cunostinta sa va dea mai multe referinte despre avocatul in cauza.
Aici noi, putem face doar supozitii, adica sa ne dam cu parerea si nu stiu in ce masura v-ar ajuta...
Cand faceti o plata totdeauna trebuie sa primiti o chitanta insotita de factura sau un bon fiscal. In nici un caz onorariul unui avocat nu-l puteti plati pe strada, in fata cabinetului...
Nu am primit nicio chitanta nimic. Nu apare pe siteul Baroului Bucuresti.. daca nu apare nici aici asta inseamna ca nu este avocat definitiv? Cu acea cunostinta nu mai pot sa iau legatura. Chiar nu stiu ce sa fac in situatia asta pentru ca m-am tot gandit ca m-am cam grabit impinsa de circumstante.
Se pare ca aveti o problema!
Avocatul dvs. nu era avocat si nici cunostinta, cunostinta...
In fata cabinetului nu prea se fac plati!... Daca-i cunoasteti numele si nr. de telefon, faceti o plangere la Politie, dar nu stiu ce sanse aveti...

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)
Avocat sau impostor MihaiStanescu1 MihaiStanescu1 Neata. Am si eu o problema care ma apasa foarte tare pe suflet. Avem un apartament cu 3 camere si am avut niste probleme cu intretinerea. Am fost in ... (vezi toată discuția)
Cursuri acces in profesia de avocat Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti? (vezi toată discuția)