avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat sau impostor
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat sau impostor

Neata.
Am si eu o problema care ma apasa foarte tare pe suflet.

Avem un apartament cu 3 camere si am avut niste probleme cu intretinerea.
Am fost in judecata si am rezolvat totul, decizia a fost ca noi sa platim 25 de milioane si cheltuielile de judecata.

Intre timp soacra mea a gasit un "Avocat" printr-o prietena.
Acest "Avocat" ne-a spus ca putem sa redeschidem procesul deoarece soacra nu vroia sa plateasca acesti bani.

Problema vine de aici, soacra a platit in total 25 de milioane pentru acesti avocati dar toate facturile au fost facute pe o firma de IMOBILIARE.
Am cautat aceasta firma si pe net si din cate m-am interesat codul caen al acestei firme se ocupa decat de afaceri imobiliare.

Acesti avocati ne-au spus sa nu mai platim la intretinere nimic pentru ca in urma procesului o sa se taie totul. Procesul a durat UN AN DE ZILE si noi am incercat sa il cautam pe net dar nu lam gasit. (Pe site-ul ala unde se arata toate procesele).

Avocatii ne-au spus ca acest proces este unu PENAL, si mai mult au adaugat ca nu se cheama nici o terta la judecata fiindca nu este nevoie. Practic ne-a spus ca noi nu trebuie sa facem nimic si ca procesul se rezolva "IN SPATELE SCENELOR".

In momentul de fata suntem in ceata totala, nu stim mai exact daca sa castigat sau nu procesul. Ei ne-au spus ca ar fii gata dar ca trebuie sa mai primim o hartie prin posta si ca Administratorul o sa trebuiasca sa ne plateasca o suma de 10 mii de euro, ceruta de soacra mea in proces.

Problema este ca nu stiu sigur daca ar trebuii sa am incredere in acesti oameni, cum pot sa imi dau seama daca ei chiar sunt avocati. Tot ce neau oferit mai exact a fost un nume pe care lam gasit in lista avocatilor respinsi, iar ulterior dupa ce am semnalizat asta a aprut pe o lista de avocati intr-un site dubios.

Am impresia ca suntem jucati pe degete de niste ESCROCI deoarece mai nou se pune problema de VINDEREA APARTAMENTULUI. SI MAI MULT aceasta persoana insista ca apartamentul se poate vinde chiar si FARA SEMNATURA UNUIA DINTRE PROPRIETARI (Mentionez ca sunt 3 PROPRIETARI).


Cum poti sa iti dai seama daca o persoana chiar este AVOCAT si nu este un ESCROC. Nu exista o legitimatie sau o CHITANTA SPECIALA ? Si mai exact avocatul merge platit si prin alte FIRME ?


VA ROG DIN TOT SUFLETUL MEU SA MA LAMURITI SI PE MINE, SUNT DISPERAT..... AM CAUTAT PE INTERNET DAR NU AM GASIT NIMIC IN LEGATURA CU ASTA....DE UNDE IMI DAU SEAMA DACA ACEA PERSOANA ESTE AVOCAT SAU NU.

CUM se poate deschide un proces fara sa primesti nici o instiintare in cutia postala ?
:sorry::sorry::sorry::sorry::frantic::frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 7 Noiembrie 2016
Din cele povestite de dvs este posibil sa fiti victima unor escroci care nu par a fi nici macar pseudo avocati in barourile ilegale,Mergeti la sediul baroului din localitatea dvs si solicitati informatii despre pretinsul avocat.Trebuia sa primiti in schimbul onorariului achitat un contract de asistenta juridica,o chitanta inscrisuri care faceau dovada raporturilor dintre dvs si av.Dati search pe google cu numele instantei unde tb sa se judece procesul,la rubrica cauta dosare introduceti numele dvs sau al soacrei(nu am inteles din postarea dvs cine trebuia sa fie parte in proces) si o sa aflati daca figurati ca parte intr-un proces.
Pentru ce a cerut soacra 10000 de euro? Datoriile la intretinere nu erau reale? In mod sigur sunteti victimele unei inselatorii iar daca aveti dubii despre "avocati" va informati la baroul local.
un cod fiscal este trecut pe vreo factura primita de la respectivii?
O redeschidere de proces nu merge.

Poate au făcut plângere penala.

Dacă dvs. nu știți dacă e sau nu avocat e greu de spus...
Sunt și avocati care puteau sa va spună la fel.
Se poate si sa fie escroci.

Ca sa verificați dacă este avocat se poate verifica la barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta sotie imi cere din nou pensia alimentara pentru copil! kiss04 kiss04 buna seara din nou! ...am divortat acum 10 aprox.....cand ne.am inteles cu fosta sotie la asa zis partaj.am lasat apartamentu in schimbul pensiei ... (vezi toată discuția)
Sunt ameninta cu un alt proces mary__ mary__ de cind s-a terminat divortul. si pina azi ,fostul sot ,ma tot ameninta indirect .adica prin cunostinte. imi transmite ca deschide iar proces .cu privire la ... (vezi toată discuția)
As vrea informatii despre un avocat ContSters138558 ContSters138558 Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din ... (vezi toată discuția)