avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie imi cere din nou pensia alimentara pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie imi cere din nou pensia alimentara pentru copil!

buna seara din nou! ...am divortat acum 10 aprox.....cand ne.am inteles cu fosta sotie la asa zis partaj.am lasat apartamentu in schimbul pensiei alimentare!!!!ea a fost de acord a semnatvin fata avocatului!!!!! ca totul sa decurga ok iar acum vrea dupa 10 ani sa ii platesc pensie ..cica nu se descurca!!eu nu sunt de acord sa i mai platesc cat ca am tot dat sune de bani ne semnificative..cadouri ..plus ca ea a trait oana acum i n ameria plus ca fetita nu e pe numele meu ..plus ca eu nu am avut conyract de munca cu nici o firma !!!ce e de facut ma simt nedreptatit si neajutorat!!!ma ameninta ca ma da in tribunal!!!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: kiss04 , utilizator 15:13, 4 Octombrie 2014
Ce varsta are copilul ?
Ce ati semnat mai exact ? Ce ati convenit mai exact, ati depus apoi acel act undeva ?
Si cum adica "fetita nu este pe numele dvs."? Figurati in certificatul copilei ca tata sau nu?
Erati casatorit cu mama cand a nascut-o pe fata?
Buna ziua!fetita are varsta de 13 ani acum au trait in America ,dupa ce noi am divortat.Acum iar se pregatesc sa mearga inapoi!!!In acel act se mentioneaza ca eu imi las partea din apartament si ea nu are pretenti a cere pensie alimentara!a sustinut sus si tare ca nu are nevoie!Nu !nu am depus acel act nicaerea deoaeece nuvau fost complicati pana acum!!!
Asa e cum am spus Nu este pe numele meu dar figurez ca tata..este fetita mea dar eu mi.am facut datoria ca tata....desi am fost izgonit din familie ?
Apoi,bani de nunta au fost luati de soacra ,soacra avand la data aceea un proces la tribunal destul de complicat!!!locuind traind cu ele in acelas apartament!pe vremea aceea.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
kiss04, utilizator
Da normal a fost consemnat in actele de divort intelegera si aratat actul a judecatoare!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2014
kiss04, utilizator
Scrie ceva in actul ala de pensie ?
Ori ziceti ce scrie exact in actul ala.. ori nu :)
Ce scrie exact de ap si ce scrie de pensie ?
Ce a sustinut mama, chiar nu are valoare.
Nu puteati sa tranzactionati un drept al copilului, nu legal, insa desigur ca se puteau legal gasi solutii sa faceti partajul si pt sulta ce vi se cuvenea sa nu mai fi platit pensie.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Este vorba de un partaj: soții s-au căsătorit în 1999 și ... O Radu O Radu Este vorba de un partaj: Soții s-au căsătorit în 1999 și au divorțat în 2010/2011. În anul 2002 a fost cumpărat apartamentul (cu împrumut de la ... (vezi toată discuția)
Nerespectare intelegere notar florio_13 florio_13 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o parere legata de o problema privind divortul si intelegerii la notariat, mai exact in 2006 am divortat de comun acord, in ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj andreiii999 andreiii999 Buna seara!Sper ca ma puteti ajuta!sunt casatorit din in anul 2009,am o fetita de 6 anisori dar de un an nu ma mai inteleg cu sotia ne certam tot mai des si ... (vezi toată discuția)