avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... as vrea informatii despre un avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

as vrea informatii despre un avocat

Caut un avocat ( sau cel putin cred ca este avocat ) din Bucuresti dar nu il gasesc pe siteurile de avocatura unde sunt trecute numele tuturor avocatilor din tara. Ce poate sa insemne? Ca nu este avocat sau..?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 21:54, 31 Martie 2010
cred ca este asa cum v-am spus mai inainte.se pare ca ati luat teapa de la un individ care nu are nici-o legatura cu avocatura. Aveti grija pe viitor.orice avocat care se respecta discuta cu clientul fie la instante fie la cabinetul unde isi are sediul profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)
Avocat sau impostor MihaiStanescu1 MihaiStanescu1 Neata. Am si eu o problema care ma apasa foarte tare pe suflet. Avem un apartament cu 3 camere si am avut niste probleme cu intretinerea. Am fost in ... (vezi toată discuția)
Cursuri acces in profesia de avocat Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti? (vezi toată discuția)