avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rejudecare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rejudecare

daca la tribunalul judetean am castigat anularea unei decizii de concediere, iar la recurs s-a hotarat admiterea sa cu casarea sentintei anterioare si rejudecarea cazului cu aceeasi instanta de fond inseamna ca este pierduta cauza?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:33, 31 Martie 2010
Nu înseamnă că este pierdută cauza. Aşteptaţi redactarea deciziei şi vedeţi pentru ce Tribunalul a casat şi a trimis cauza pentru rejudecare.
Prima sentinţă devine fără efect dacă este casată în totalitate. Fondul se reia de la început. În cazul unei casări parţiale, instanţa în rejudecare se apleacă numai la ce-i spune tribunalul.
depinde pentru ce s-a trimis cauza la rejudecare .probabil ca nu au fost luate in discutie toate capetele de cerere sau nu au fost avute in vedere anumite aspecte.
nu e de speriat ca daca ati castigat o data in fond ,o mai puteti face
casarea cu trimitere reprezinta anularea sentintei tribunalului prin decizia curtii de apel... aceasta s-a facut in baza legii 168/99 de catre instanta de recurs... urmeaza ca tribunalul sa rejudece cauza fara a se mai putea face alte cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa casare UrsacheSoare UrsacheSoare Buna ziua, Am inceput un proces in 2009. Am depus actiunea in mod corect la Judecatorie. Insa judecatoria a considerat ca nu e competenta material sa judece ... (vezi toată discuția)
Casare decizie si trimitere spre rejudecare in apel danielst danielst In caz de rejudecare in apel pe fond, se poate completa cererea de apel la primul termen ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Litigiu de munca w0lfshad3 w0lfshad3 Daca castig procesul pot face recurs? (vezi toată discuția)