am fost astaz la un proces pt furt ka martor el sa intamplat acu 3 4 ani;am fos astazi si mia spus sa spun ce am declarat la politie acc 3 4 ami dar de unde sa mai stiu ce am declarat atunci miam mai ads ieu ceva aminte dar mu totul si judecatoarea mia spu ca nu vreau sa spun si a zis ca ma baga la ,,ca nu spun adevaru''ceva de genu ca nu mai retin cum ia spus.#-o CE,ESTE DE FACUT:sorry:
Se cheama a fi o amenintare facuta de un magistrat, ceea ce nu prea este corect! Normal ar fi fost sa solicite date cu privire la acea situatie intamplata cu ani in urma, direct de la organul de cercetare penala printr-o adresa.
o sa fiti citat cu mandat de aducere pentru urmatorul termen si tot o sa va prezentati.
probabil ca judecatorul v-a atras atentia ca daca nu declarati adevarul puteti fi acuzat de marturie mincinoasa dar nu cred ca v-a si amenintat.
cand mergeti la proces declarati doar ce va aduceti aminte si punct .
nu puteti spune nimic cu certitudine daca nu va este foarte clar
daca nu imi mai aduc aminte pot sa ma acuze cm au zis judecatoarea?? cu ce sunt yo vinovat daca a trecut atata timp.daca ii cer declaratia e obligata sa mi-o dea??
din punctul meu de vedere nu cred ca ar fi o problema daca motivati judecatoarei faptul ca nu va mai aduceti aminte exact si ca va mentineti declaratia data prima data.
daca judecatoarea considera ca pentru elucidarea situatiei se impune sa mai declarati ce va mai aduceti aminte declarati doar ce va aduceti amunte nu inventati sau daca nu sunteti sigur de un lucru spuneti asta judecatoarei
Citate politie
cristina1980
in anul 2003 a venit politia la mine acasa noaptea cu mandat de perchezitie si o acuzatie de furt. M-au luat la politie,i au incercat sa ma oblige sa dau o ... (vezi toată discuția)