avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stramutarea procesului in alta localitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stramutarea procesului in alta localitate

buna ziua,
ma aflu intr-un litigiu de munca cu o unitate de stat ,unitate care este subordonata CJ; exista mai mute procese pe rol cu acceisi speta "contestatie dispozitie concediere"..se pare ca politicul a intrevenit asa fel incat, pana in prezent nimeni , nu a castigat nici un proces..a-si dori ca la recurs sa mut judecarea acestuia in alta localitate..cum a-si putea proceda ca sa reusesc acest lucru..va multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 14:06, 3 Aprilie 2010
faceti cerere in dublu exemplar catre ICCJ si solicitati stramutarea cauzei dar trebuie motivata aceasta cerere
tocmai asta este..cum sa motivez , pt ca influenta politicului in justitie nu pot sa o demontrez..deci nici nu pot sa o invoc..pot sa recuzez pur si simpu completul de judecata neavand incredere in el..?:(
inclusiv recuzarea trebuia motivata
doberv a scris:

faceti cerere in dublu exemplar catre ICCJ si solicitati stramutarea cauzei dar trebuie motivata aceasta cerere

Nu toate cererile de stramutare se depun la ICCJ , ci doar cele care au ca motive de banuiala legitima sau de siguranta publica se depune la aceasta instanta.
freeelis a scris:

doberv a scris:

Nu toate cererile de stramutare se depun la ICCJ , ci doar cele care au ca motive de banuiala legitima sau de siguranta publica se depune la aceasta instanta.

ma refeream la faptul ca nu este vorba de rude ci de banuiala
Art. 39
Cererea de stramutare intemeiata pe motive de rudenie sau de afinitate se depune la instanta imediat superioara. Cererea de stramutare intemeiata pe motive de banuiala legitima sau de siguranta publica se depune la Curtea Suprema de Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

mutarea unui proces civil in alta localitate elenagogan elenagogan buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este posibila mutarea unui proces civil in alta localitate inainte de pronuntare,.ce-ar trebui sa fac incazul ca se ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces kyrradan kyrradan Salut, am si eu o problema ! am aflat de curand de ce pierd totdeauna procesele cu o anumita persoana: are cumnat pe presedintele instantei... Dar, ca sa ... (vezi toată discuția)
Cui cer stramutarea pricinii? theox42 theox42 Doresc sa stramut pricina de la tribunal la curtea de apel motivat ca o cale de atac impotriva respingerii recuzarii si-n baza plangerii penale asupra ... (vezi toată discuția)