avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se pot continua studiile intr-un PNT ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se pot continua studiile intr-un PNT ?

As vrea sa va intreb daca un detinut isi poate coninua studiile in penitenciar. Respectivul a absolvit o Scoala Profesionala si acum doreste sa continue cu liceul...Se poate? Daca da , va rog sa-mi spuneti unde ar trebui sa se adreseze detinutul pentru a incepe demersurile sper continuarea studiilor. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: *2007* , utilizator 10:10, 11 Martie 2007
Cred ca intai ar trebui sa se intereseze la conducerea penitenciarului.
Si nu cred, iarasi o parere:D, ca nu poate sa-si continue studiile. Parca zice ceva de asta si prin Constitutie...:)
Se poate!
Si fiul meu are o speta asemanatoare: un detinut isi poate continua studiile universitare din penitenciar la forma FF sau ID. Studiile liceale se pot continua, dar numai in anumite penitenciare, cel putin asa am inteles de la fiul meu. Pentru cea mai competenta clarificare intra la : www.anp-just.ro institutia publica care raspunde de penitenciare.
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2007
corbul60, utilizator
Va multumesc pt. indrumare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas din timpul masterului mihaela.iuly mihaela.iuly Am si eu o intrebare Se mai primeste pensie de urmas daca se face masterul la o facultate privata si la ID. Conteaza acest lucru, nu e si aceasta o forma de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)