avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere autovehicul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere autovehicul

Buna ziua din nou!
Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.
Tatal meu a decedat in urma cu 7 ani si cu catva timp inainte de decesul sau i-au fost furate actele. Printre acestea erau si actele masinii. Problema este urmatoarea: noi mostenitorii lui (eu, mama si fratele meu) inca platim impozit pentru acea masina, o dacie si as vrea sa stiu cum se poate radia aceasta masina daca nu mai exista nici masina si nici actele acesteia?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 11:11, 1 Aprilie 2010
Trebuie sa faci o copie de pe actele masinii de la Serviciul inmatriculari auto.
apoi masina trebuie radiata (o vinzi, o duci la Remat etc.)
Actele au fost furate, dar autoturismul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa radiez o masina ? anisia53 anisia53 am o lada 1500 care din anul 2008 nu a mai circulat deloc... a fost a tatalui meu care a decedat in acel an..iar noi nu am gasit atunci actele ca sa o prindem ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme sficachis sficachis Buna ziua/seara. Recent am dat un autoturism la fier vechi. Sunt titularul acelui autoturism. De la firma respectiva am primit o adeverinta de primire si de ... (vezi toată discuția)