avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... justitia romana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

justitia romana

Am contestat decizia de neancepere a urmaririi penale data de politie, decizie luata de acestia in urma anchetei cu privire la un accident de circulatie in care au fost implicate doua masini( un audi A6 si o Solentza condusa den tatal meu), chipurile provocat de tatal meu, in urma caruia el a murit. Accidentul a avut loc in afara localitatii pe un drum european, politia a dedus ca tatal meu nu sa asigurat la intoarcerea autoturismului cu toate ca era noapte, iar el avea experienta de 30 ani si totusi politia in urma declaratiilor contradictorii dintre cei implicati si martori a considerat ca tatal meu se face vinovat, cand ma refer la declaratii contradictorii precizez ca declaratiile sotilor din masina Audi sunt diferite, declaratiile martorilor nu spun nimic despre cum sa produs accidentul asta ca preambul la neclaritatile din dosar aici ma refer la felul in care sau executat masuratorile(schita de la fata locului neavand toate elementele masurate cu toate ca erau materializate, fotografiile neclare, lipsa cele cu aparatele de bord, expertiza tehnica ulterioara sa facut fara masuratori ci doar prin vizualizare si prin precizarile facute de un martor care nu a fost prezent in momentul producerii accidentului conform declaratiilor sale din dosar si as putea continua. Totusi au dedus ca Audi avea o viteza de doar 90 km la ora cu toate ca in raportul de expertiza la care am facut contestatie nu sunt elemente clare ci presupuneri si aproximari. Procesul-verbal, schita, declaratiile arata altfel sau mai bine zis au puncte nerezolvate, neelucidate, totusi parchetul, judecatoria, inclisiv tribunalul au fost deacord cu propunerile politiei. La acest proces avem avocat, insa o alta parere ne-ar ajuta. Ce vreau sa stiu este cui trebuie sa ma adresez in continuare? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2010
markgherca, utilizator
Cel mai recent răspuns: markgherca , utilizator 17:37, 27 Iulie 2010
Avand in vedere faptul ca , din cate spuneti dvs , a avut loc un proces penal , deci s-a inceput totusi urmarirea penala , cred ca nu puteti face nimic pana nu vi se comunica oficial hotararea instantei de judecata! Sfatul meu este sa aveti putina rabdare pana primiti hotararea si dupa aceea sa reveniti cu detalii legate de continutul acesteia!
Succes!
B-)
Parerea mea este in sensul ca ar trebui sa va angajati avocat care sa vada exact cum sta treaba.
Nu am inteles clar dar s-ar putea ca niciun avocat sa nu va mai poata ajuta in acest moment.

avocat Claudiu Lascoschi
Expunerea dvs.nu este deloc clara, inteleg ca ati formulat plangere in baza art 278 indice 1 cpp si daca asa stau lucurile , judecatorul are doar doua posibilitati admise de lege si anume:
-fie respinge plangerea prin sentinta ca nefondata, tardiva sau inadmisibila dupa caz.
-fie admite plangerea prin sentinta , desfiinteaza rezolutia sau ordonanta atacata si
1.-trimite cauza procurorului in vederea inceperii urmaririi penale sau
2.-admite plangerea prin incheiere, desfiinteaza rezolutia sau ordonanta atacata si atunci cand considera ca probele existente din dosar sunt suficiente, retine cauza spre judecare si procedeaza la judecata in prima instanta, caile de atac aplicandu-se in mod corespunzator.
Care este situatia dvs. nu o pot decat intui si pentru exactitatea sfatului va trebui sa reveniti cu detalii.
Eu cred ca s-a terminat treaba.
Adica nu mai are ce sa faca.
Daca nu a p[latit un avocat cand trebuia acum degeaba mai plateste...

avocat Claudiu Lascoschi
Ca si distinsa d-na avocat cred ca amuntetle furnizate de user sunt insuficiente pentru a se putea lamuri situatia.
Deci,va rog sa dezvoltati putin relatarea dvs..

Alte discuții în legătură

Plangere pentru lipsire de libertate ANCA-ELENA ANCA-ELENA Buna ziua, as vrea sa va expun o problema pe care o traiesc pe propria piele. in urma cu un an de zile am participat la sedinta cu locatarii din blocul in care ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
Plingere daniel26101980 daniel26101980 Buna ziua! Acum ceva timp, mai exact 3 luni, socrul meu a facut o reclamatie la politie cum ca soacra mea iar fi furat depozite bancare de 41.500 de lei, ... (vezi toată discuția)