acumun an mi-am achizitionat un autoturism.am facut toate actele de vanzare-cumparare,dar nu mi-a dat certificatul fiscal.acum nu mai dau de el si vreau sa stiu daca pot inmatricula masina fara acest act printr-o hotarare judecatoreasca.multumesc
certificatul fiscal are valabilitate limitata in timp,poti solicita un nou certificat fiscal de la circumscriptia fiscala competenta de la domiciliul vanzatorului
nu m-ai inteles.vanzatorul nu mi-a dat certificatul fiscal si nici nu cred ca o sa mi-l dea deoarece are datorii mari la fisc.intrebarea era daca pot obtine un act printr-o hotarare judecatoreasca cu care sa imi pot trece masina pe numele meu.multumesc anticipat
:ban: Respectati regulamentul de postare! Nu aveti voie sa postati acelasi mesaj de mai multe ori!
V-am raspuns: calea legala este actiune in instanta impotriva celui care v-a vandut masina!
Reinitiez formul.
Pe ce cale ati merge in instanta? obligatia de a face?
Pe ce institutie ati formula cererea... Multumesc!
Alte discuții în legătură
Impozit autoturism
c1pr1an
Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
STANCIU FLORIAN
In urma cu 4ani am vindut o masina marca Dacia fara nici un act ,urmand sa facem actele la inceputul anului viitor ,masina avind toate taxele la zi.Se poate ... (vezi toată discuția)