avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto fara certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto fara certificat fiscal

anul trecut mi-am achizitionat o masina.am facut toate actele de vanzare cumparare,dar vanzatorul nu mi-a dat certificatul fiscal.dupa un timp am aflat ca are datorii mari la fisc(200 milioane),iar acum nu mai dau de el.as vrea sa stiu daca este vreo cale legala sa inmatriculez masina pe numele meu fara acel act.multumesc
Cel mai recent răspuns: king9 , utilizator 19:36, 10 Septembrie 2010
Cale legala exista! Actiune in instanta impotriva celui care v-a vandut masina!
Aveti idee cat dureaza actiunea pana la o hotarare definitiva a instantei??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara certificat fiscal dumitrescu1979 dumitrescu1979 acumun an mi-am achizitionat un autoturism.am facut toate actele de vanzare-cumparare,dar nu mi-a dat certificatul fiscal.acum nu mai dau de el si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Auto sh simioana69 simioana69 :((Am achizitionat un auto Sh din Germania, in luna august 2012 adusa pe platforma, vinzatorul a luat primul rind de numere rosii,pe numele lui din Lugoj, apoi ... (vezi toată discuția)