avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montat mobila la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montat mobila la bloc

Am un vecin care nu-mi da voie sa-mi pun niste rafturi in apartament,cheama politia din orice zgomot(binenteles in orele in care am voie sa lucrez).La ora 20 se pune in pat si ma terorizeaza cu linistea,iar deasupra mea am un vecin care are alt program :la 22 vine acasa si se apuca de treaba iar eu nu stiu cum sa ma acomodez
Nu stiu ce sa fac ,politia nu a facut nimic,se merita sa ma duc la tribunal si cum sa fac sa-mi gasesc un avocat specialist in astfel de probleme macar ptr a-i convinge pe politisti sa faca ceva deoarece nu mai rezist la atata stres.Ajutati-ma!!
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 08:55, 2 Aprilie 2010
plangere la parchet impotirva persoanei care face galagie pentru "parca " :disturbarea linistii in apartament.
am facut candva asa o plangere, si rezultatul a fost zero
Politia nu are de ce sa se amestece daca montati mobila in orele cand nu exista program de liniste. Politia poate interveni dupa orele 22.00 daca tulburati linistea, cand va poate si amenda.
Nu vad de ce va faceti atatea griji, toata lumea isi amenajeaza casa, iar daca asta se face in mod decent, in afara orelor de liniste, nu se poate amesteca politia. Vecinul are probabil probleme cu nervii, iar asta nu puteti schimba dvoastra. Incercati sa-l abordati cu tact, sa-i capatati bunavointa. Poate nu e asa de absurd. In orice caz, o vorba dulce, mult aduce!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Vecin galagios trueblack trueblack Buna seara, Am un vecin de deasupra mea care de aproximativ o luna face zgomot si galagie in fiecare zi.I-am spus ca zgomotul e prea mare (intre timp am fost ... (vezi toată discuția)
Tulburare liniste publica veronica veronica Am si eu o rugaminte. Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce preveri legale sa respect. Fac renovari in apartament si vecinii nu ma lasa in pace. Vin tot ... (vezi toată discuția)