avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... beneficiez de transele oug 18/2010 daca am sentinta ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

beneficiez de transele oug 18/2010 daca am sentinta civila def si irevocabila obtinuta in noiembrie 2009?

in noiembrie 2009 am obtinut sentinta def si irev privind plata drepturilor salariale ale personalului bugetar conf oug 71/2009 modificata prin oug 18/2010.
va intreb daca plata primei transe conf alin 1 din 71/2009 se poate face efectiv in acest an, respectiv 2010.
va multumesc
cu stima

ps sarbatori fericite!!!!
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 00:28, 6 Aprilie 2010
Daca sentinta e definitiva si irevocabila din 2009, in acest an 2010 ar trebui sa primiti prima transa. Sa speram, ca doar suntem in Ro...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 18/2010 kormi kormi Buna ziua! Prin OUG. 18/2010, privind executarea hotararilor judecatoresti avand ca obiect drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului ... (vezi toată discuția)
Oug 71 tzindirela tzindirela In cazul in care s-a dat o sentinta definitiva si irevocabila, data de Curtea de Apel, in data de 22 aprilie 2009, in vederea primirii unor diferente ... (vezi toată discuția)
Se mai poate solicita executare silita? arhontele arhontele In octombrie 2009 am obtinut sentinta definitiva pentru marirea salariilor cu 33 la suta...celebra lege cu 50 la suta pentru profesori...Pana in februarie ... (vezi toată discuția)