avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Se poate face contestatie la executare silita pentru un contract de imprumut autentificat cu titlu executoriu pe motiv ca nu am avut de unde sa achit suma prevazuta fiindca fabrica la care am lucrat era in insolventa si acum am intrat in somaj. As putea sa obtin in vreun fel plata datoriei esalonat? Ce pot sa fac? Ce sa cer sau cum? MUltumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 12:33, 2 Aprilie 2010
1. Motivul pe care doriti sa il invocati in cadrul contestatiei nu va tine.
2. Da, discutati cu executorul judecatoresc ca plata datoriei sa o achitati in mai multe transe. Semnati cu aceasta ocazie si un proces verbal in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce actiune pot initia impotriva executarii silite? MADLENEFF MADLENEFF Buna ziua. Acum un an am facut un imprumut in nume personal garantand cu apartamentul, semnand la notariat un contract de imprumut intre mine si cel care mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare apartament alissa_francesca alissa_francesca Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am semnat un contract de imprumut bani in 2008 in care am garantat cu un apartament. Impreuna cu acest contract am semnat si ... (vezi toată discuția)
Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)