Debitul din extrasul bancar reprezinta Creditul din contul dvstra de la banca si reprezinta platile pe care le efectuati
Creditul din extrasul bancar reprezinta Debitul din contul dvstra de la banca si reprezinta incasarile dvstra
Sa inteleg ca la incasari va apare o suma cu minus ? ?? :stunned:
Nu este cu minus, in debit am 280.97, dobanda debitoare,eu intelegeam pana acuma ca in credit este incasare, asta este in debit deci ar fi o plata ,dar am verificat soldul final al extrasului si intradevar este o incasare.Pana acuma dobanda era in credit, dar acuma ma derutat fiind in debit,de ce au puso in debit?
Multumesc
Fiind pe debitul extrasului inregistrarea ar trebui sa fie 627=5121 cu 280.97. Daca sunteti absolut sigura ca aceasta suma inscrisa in extras pe Debit (fara a avea semnul minus), mareste totusi soldul , eu l-as inregistra 627=5121 minus 280.97,motivatia mea este :nu as denatura rulajele.
Inainte de a face aceasta NC verificati rulajul cumulat al contului 627, pentru ca nu cumva rulajul cumulat sa fie mai mic de 280.97caz in care va recomand NC 5121=766 negru 280.97.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Linie de credit
luciapap
Buna ziua,am cateva problema iar daca ma ve-ti ajuta va voi fi recunoscator.
1.am un contract de linie de credit la B-ca Transilvania din 01.06.10,acest ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.