avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
La art. 32 din L. 85/2006 nu se vorbeste de nici o suspendare:O
sorry, :"> am scris gresit. de fapt era art.36.
deci?
Pana cand societatea e sparta "de tot":)... nu-mi vine acuma teremenul:">
pina cind se pronunta falimentul si se dispune radierea vrei sa spui ?

in vechea lege 64/95 era un art. 36 parca ( scriu fara sa ma uit in vechea lege si nu as vrea sa-l sochez iar pe romy :O),care spunea ceva de termenul de o luna dupa inchiderea procedurii.

Da.... nu vrem sa-l infuriem pe Romy, ca-i de rau:((, mai ales cand are dreptate:D
Eu am lucrat pe vechea lege. Pe cea noua nu.
Dar, daca esti creditor privilegiat, poti obtine ridicarea suspendarii - citeste art. 39 din legea insolventei.

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)