avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
romy scumpule, vorbim despre creditorul si debitorul din executarea silita , nu ?:">
daca da, m-am mai linistit.:P
Romy .... devin gelosX-(
De ce doar tu esti scump, ca si eu am avut aceeasi parere!
:))

Gabriela, indiferent ca natura are cauza, numai litigiile ce-l privesc pe cel ce e dator si mai e si in curs de falimentare (legala:D) se suspenda.
CEle al ecreditorului nu; atributiile patronului, administratorului, etc., sun tpreluate de lichidator. E normal ca acesta sa depuna toat ediligentele pentru a recupera datoriile, astfel aducand mai mult bani in contul falitului.

Romy .... devin gelosX-(
De ce doar tu esti scump, ca si eu am avut aceeasi parere!
:))

bine, bine : fiindca tu ai avut primul "aceeasi parere" : multumesc mult nicku-le pretziosule, scumpule si dragalasule !:">
BUN ?

... cred ca ne-am indepartat cam mult de la subiect...:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)