avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
dar, hai totusi sa-ti spun... ca iar plingi:

pe scurt:
aveam inceputa o executare silita. intre timp impotriva creitorului se declanseaza procedura falimentului ( deci creditorul din executare devine debitor in procedura insolventei). executorul judecatoresc aflind ca s-a numit un lichidator in locul fostului administrator ( cu care incheiase contractul) l-a notificat, informindu-l despre stadiul in care se afla executarea.
lichidatorul i a raspuns sec ca nu poate veni cind vrea muschiu' lui si ca oricum executarea silita este suspendata potri.art.36 din l:85 !!!
acum, eu stiu bine ca aceasta restrictie este doar pt. creditorii debitorului din insolventa si ca nu opereaza si in aceasta executare silita.

deci ma intereseaza topicul sau nu?
Lichidatorul cam bate campii si cred i s-au tocit si pingelele din cauza asta:(
El ar trebui sa preia dosarul de executare si sa se ocupe de ea; executarea nu s-a supendat; dimpotriva, din ea poate obtine bani cu care sa achite debitele insolventului.
Si cred ca-i pus de-andoaselea problema#-o
Eu nici nu m-am gandit ca-i fii un creditor intrat in faliment, dimpotriva:((
dimpotriva ce?

Si cred ca-i pus de-andoaselea problema#-o

adica cum, am scris de la stinga la dreapta ?:P

... si nu am vrut decit sa stiu pina cind se suspendata actiunile jud. si extrajud.! :((:((-ca-n lege n-am gasit!-

am aflat exact ce stiam si pina acum!
oricum, e amuzant sa comunic cu voi! ;)
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
suspendarea intervine numai daca debitorul intra in faliment:">
Daca creditorul intra in faliment executarea continua:P

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)