avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
daaaa ? si... unde scrie? :">
in Legea 85/2006 unde spune clar ca pe perioada procedurii se suspenda orice actiune judiciara sau extrajudiciara :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
gata romy , nu mai "plinge" . :">
am inteles... . chiar daca nu este prev. acest lucru clar, in l:85.:D
Ma bucur ca ai inteles:D desi , sunt sigur ca nu te ajuta cu nimic:O
cit de sigur ?:O

era mai interesant pt. tine daca expuneam toata speta cu care ma confrunt ?
poate asta a fost singura mea nelamurire ... la care, daca vrei sa ma crezi, nu au stiut multi lichidatori sa-mi raspunda :
ca sa vezi, ca s-ar putea, ca ar fi posibil, ca in lege nu-i clar.

deci fii convins ca daca intreb ceva n-o fac de florile marului... sau parului:P

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)