avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare? pina cind?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare? pina cind?

Pina cind opereaza suspendarea prev.de art.32 din legea insolventei ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:26, 8 Februarie 2007
Corect nicu, pana la emiterea hotararii de inchidere a insolventei, de regula niciodata:((:((:((
??? #-o
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
gabriela, scumpo, ce nedumerire ai?:O
mai baieti , eu am pus o intrebare simpla : cit dureaza aceasta suspendare prev de art.36 din legea insolventei si ce art. stabileste acest lucru?
sincer, eu nu am gasit vreo referirea despre acest termen in noua lege a insolventei, desi in legea 64/95 aparea in art.36.
gresesc?

Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2007
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii
Hai ca-mi dau si eu cu parerea. So, suspendarea dureaza pana la respingerea cererii introductive sau pana la terminarea procedurii de insolventa.

Alte discuții în legătură

"greva magistratilor" Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu In aceasta perioada nu se judeca. Daca insa datorita acestui fapt, o societate comerciala care are deschisa o cerere privind insolventa este executata de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa inchiderea procedurii rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unei societati comerciale radiate rrocambole rrocambole Administratorul unei societati comerciale X a comis mai multe infractiuni si ilegalitati( in folosul actionarului majoritar) prin care societatea comerciala a ... (vezi toată discuția)