Buna ziua in urma cu doua saptamani am fost implicat in accident iesind dintro strada cu cedeaza trecere intrand pe un drum cu prioritate din stanga mam tamponat cu o masina lovitura find puternica soferu a dat cu capul in parbriz am sunat la smurd dar bine inteles ca a venit si politia ,soferu cand a venit ambulanta a cerut sa fie dus la urgenta eu am ramas ptr masuratori si recoltare de probe politia a masurat urmele de frana ale respectivului si avea 43 metri drumul cu prioritate era cu limitare de viteza de 30 km h a masurat a fotografit semnele de circulatie si mia spus sa ma prezint la udriste ca ei pleaca la urgenta sa vada ce are respectivu .au fost la urgenta si au luat fisa respectivu are doua copci la cap atat deci nu are nici o zi de internare . Dupaia sa prezentat la udriste unde am depus amindoi declarati individuale mentinad ca a avut centura de suranta dar nu e adevarat CA ALFEL NU DADEA CU CAPUL IN PARBRIZ . Dupa o saptamana am fost la parchet sa depun cerere ptr prelungire ,a doua saptamana am fost la udriste sa-mi prelungeasca dovada dar procuroru din sect 1 nu a vrut sa-mi mai prelungeasca dovada in cazul asta eu ce fac
In situatia in care dosarul se afla in cercetare,singurul care poate aviza prelungirea dovezii dvs.de circulatie este procurorul care supravegheaza instrumentarea dosarului.
In termen de 20 de zile de la solutia procurorului,puteti formula la procurorul ierarhic superior ,contestatie impotriva solutiei date de procuror,apoi,daca nu primiti raspuns in interiorul acestui termen,puteti formula contestatie in instanta,in alte 20 de zile
va multumesc ptr raspuns .domnul procuror de la sect 1 mia scris in resolutie ca am savarsit fapta si grad de pericol social creat asta find motivul eu ma duc saptamana viitoare si depun contastatie la prim procuror sector 1 cu mentiune ca nu sunt pericol public pe sosea mai ales ca sunt sofer profesionist de 14 ani
In functie de probatoriile administrate in faza de urmarire penala,dar si de constatarile de la fata locului,la data producerii accidentului,puteti fi sau nu trimis in judecata,unde instanta urmeaza a se pronunta in functie de probatorii.
Va sfatuiesc,daca aveti posibilitati,sa va angajati un avocat care sa va acorde sprijinul profesionist,de care probabil,aveti nevoie.
Accident rutier
miohella
buna ziua
pe data de 07.01.2010 am sufertit un accident rutier (am fost lovit atat eu cat si sotia mea pe trecerea de pietoni ).Sotia mea a avut nevoie de ... (vezi toată discuția)