avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare permis conducere - lovire persoana pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare permis conducere - lovire persoana pe trecerea de pietoni

Buna ziua,

Saptamana trecuta am avut un accident rutier, am lovit o persoana pe trecerea de pietoni.(doar am atins-o putin cu aripa din dreapta a masinii)
Persoana vatamata mi-a dat o declaratie la notar in care a scris ca accidentul s-a produs exclusiv din vina acesteia, deoarece a trecut pe culoarea rosie a semaforului si ca nu imi va face plangere.
Am dat declaratii la politie, cei de la Udriste nu au vrut sa-i ia declaratie si doamnei si au spus ca va fi contactata ulterior.
In acest moment eu am o dovada pentru 15 zile, iar de la politie nu mi se spune nimic, nici proces verbal nu mi-au dat...imi spun doar sa astept 90 de zile dupa care voi afla ce solutie s-a dat....pentru ca mi-au intocmit dosar penal de vatamare corporala din culpa?
Intrebarea mea...este normal sa stau sa astept 90 de zile, daca nu a fost vina mea, iar persoana vatamata nu are zile de ingrijiri medicale, doar o zgarietura la arcada?
Eu am transmis la Udristei si declaratia pe care a dat-o doamna la notar, iar maine trebuie sa merg la Tribunalul de pe langa judecatoria sectorului 3 sa fac o cerere la procuror sa-mi prelungeasca dovada.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 5 August 2014
silviat, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:36, 5 August 2014
Sa faceti cerere ptr prelungirea dovezii cu cite 30 de zile, altceva nu aveti ce face pina la solutionarea dosarului.
Procurorul are locul de munca la Parchet si nu la tribunal, intrebati la Udriste unde sa depuneti cererea de prelungire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 90 de zile silviatraistaru silviatraistaru Buna ziua, In data de 30 iulie 2014, am avut un accident soldat cu vatamare de persoana.In luna ianuarie 2015 am primit prin posta de la Parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Dovada pierduta itsmecristy itsmecristy am permisul retinut pentru un accident rutier.iar cei de la politie mi-au dat o dovada pe care o prelungeam in fiecare luna pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)