avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare sau cumparare SRL???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare sau cumparare SRL???

Care sunt avantajele si dezavantajele intre a infiinta si a cumpara o societate comerciala fara datorii si cu platile la stat la zi?
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 21:31, 11 Februarie 2007
Interesul de a cumpara venea din faptul ca institutiile de credit se cam fereau sa acorde imprumuturi unor SRL-uri infiintate alaltaieri, dar acum ne cam roaga ei pe noi sa le luam banii.
parerea mea
daca societatea nu are restante si toate datoriile sunt la zi, poti cumpara fara probleme

parerea mea
daca societatea nu are restante si toate datoriile sunt la zi, poti cumpara fara probleme

Problema e ca o sa coste mai mult decat una nou infiintata:((:((:((
CAM CAT COSTA O SOCIETATE NOU INFIINTATA?
Cam 1000 lei daca o faci direct la ORC si mai mult sau mai putin daca o faci printr-un CJ sau Av:))

Alte discuții în legătură

The big question: srl sau pf d3ag0s d3ag0s Buna ziua, Avand o experienta de 7 ani cand vine vorba de web hosting, am luat decizia de a intra pe piata din Romania cu servicii de gazduire web. ... (vezi toată discuția)
Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)
Infintare firma cosmin311 cosmin311 Buna ziua! eu as vrea sa imi deschid o firma in domeniul comertului.Puteti sa imi spuneti ce acte trebuie si cam cat costa ? Este adevarat ca trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)