avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca cineva conduce fara permis unde ma pot adresa?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca cineva conduce fara permis unde ma pot adresa?

Vreau sa denunt pe cineva ca conduce fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice unde potsa sun?
Am un sot care conduce fara permis,se fereste de poilitisti si vreau sa-l denunt pentru ca am 2 copii de crescut si vreau sa aiba tata!
Daca nu puteti determina in cadrul familial determinarea respectivei persoane sa realizeze cumulativ atat consumul de alcool,cat si condusul pe drumurilepublice a unui autoturism ,puteti sa va adresati oficial serviciului local de politie rutiera cu precizarea concreta a situatiei
Sa inteleg ca vreti ca tatal copiilor dvs.sa fie si condamnat sa se invete minte.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar parerea mea este ca vorba buna mult aduce .
sau varianta divortului este....doar amanata .
daio73 a scris:

Sa inteleg ca vreti ca tatal copiilor dvs.sa fie si condamnat sa se invete minte.
.

Nu,autoarea tocmai de acest aspect se fereste .
Posibil ca autorae topicului sa fi realizat ca discutiile nu conduc la stoparea respectivului viciu ,astfel incat ,pentru indepartarea posibilitatii surprinderii de catre agent ,pe drumurile publice ,in situatia mentionata ,autoarea topicului este interesata de variantele la care poate apela
In niciun caz,un astfel de demers,nu il aduce pe sotul dvs.langa copii,ci il indeparteaza de acestia o perioada de timp,eventual prin executarea unei pedepse cu detentie.
Cred ca nici dvs,nici copiii si in niciun caz acesta nu veti fi mai fericiti.
Inainte de a face un denunt este bine sa cumpaniti la consecintele care decurg din acesta.
Cum se fereste daca tocmai asta o intereseaza..unde sa il denunte???

Alte discuții în legătură

Probleme medicale - drept de conducere auto cornelyu cornelyu Am o ruda care are probleme cardiace(hipertensiv sub tratament) si neurologice (accident vascular cerebral usor) si care conduce in continuare autoturismul. ... (vezi toată discuția)
Locul i la decese, in accidente rutiere. multi autori morali, liberi !!! ContSters122901 ContSters122901 Este revoltator ca am ajuns pe primul loc la numarul de morti, anual , pe soselele noastre, pline de gropi, de soferi teribilisti si de foarte multi ... (vezi toată discuția)
Fara permis, baut, accident, furt zaicaioan zaicaioan Buna ziua ...sa incep asa am venit baut acasa am luat cheile de la masina lu cumnatamiu care sta cu mine in aceeasi casa am facut accident FARA VICTIME a venit ... (vezi toată discuția)