avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce mi-se poate imputa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce mi-se poate imputa?

In cadrul unui proces penal am introdus o actiune civila.Ce mi- se poate imputa mie ca parte vatamata in cazul in care invinuitul nu este gasit(CULPA ACESTUIA) ca fiind vinovat de cele intamplate.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocat Moloman George , Avocat 12:10, 4 Aprilie 2010
va rog fiti un pic mai explicit, pentru ca nu am inteles ce doriti, si ce ati facut mai exact.
IN CAZUL IN CARE CEL IMPOTRIVA CARUIA AM INTRODUS O ACTIUNE CIVILA ESTE GASIT NEVINOVAT DE CATRE INSTANTA DE JUDECATA TREBUIE SA PLATESC EU CHELTUIELILE DE JUDECATA .
Da! Dupa ce hotararea ramane definitiva si irevocabila si daca asa a dispus instanta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Mircea Sorin Ganea, Consilier juridic
da, dar daca asa se hotaraste de instanta de judecata.
In situatia in care instanta va dispune obligarea dvs.la plata cheltuielilor de judecata,atunci va trebui sa le si achitati.
Aceasta situatie,depinde de hotararea pronuntata.

Alte discuții în legătură

Ajutorrrrrrrrrrrr BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN IN PRIMUL RAND VA SALUT, AM O MARE DILEMA! AM PRIMIT O CITATIE CARE SUNA CAM ASA:EU X, IN CALITATE DE PETENT, IN PROCES CU PERSOANA Y IN CALITATE DE ... (vezi toată discuția)
Autor necunoscut...sau autor banuit ? gigelas gigelas Buna seara, O procuroare,a facut o plangere penala - CU AUTOR NECUNOSCUT - sustinand ca a fost amenintata printr-o scrisoare. Totodata,in cuprinsul ... (vezi toată discuția)
Injurii si calomnie pe o retea de socializare DUMITRU_80 DUMITRU_80 Buna ziua. In seara asta o cunostiinta mai veche sa enervat pe faptul ca am scos-o din lista de prieteni si a inceput sa imi trimita mesaje personale prin ... (vezi toată discuția)