Buna ziua!Am un cunoscut caruia i s-a confiscat autoturismul in baza H.G.946/2007,art653^1.Este de acord sa plateasca amenda in baza art 653,alin.1,2 lit.a,dar doreste sa isi recupereze masina si nu stie cum.Va rog sa ma luminati in acest caz ce mai poate face
Ceea ce i s-a spus la vama ,a fost cam asa:dupa achitarea amenzii,in baza art.653,alin1,2,lit a(da despre tutun e vorba),trebuie sa mearga undeva la Amninistratia Financiara ,pt ca acolo i se evalueaza masina,si va trebui sa si-o cumpere din nou ,cumva,sau i se scoate la licitatie,nu stiu mai exact ,dar are posobilitatea sa si-o recupereze
Ceea ce i s-a spus este cu adevarat o mare gluma! La ANAF se evalueaza masina si se scote la vanzare prin licitatie publica! La licitatie poate participa oricine , deci prietenul dvs nu are nici un fel de garantie ca si-o poate rascumpara! Are intr-adevar o sansa , dar nu e nimic sigur!B-)
Succes!
Auto second hand
axa111
Buna ziua ! Am o mare, mare problema. Am vandut saptamana asta un autoturism (masina personala). Au venit cumparatorii, au vazut-o si mi-au spus sa mergem la ... (vezi toată discuția)