avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sa cautam dosare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sa cautam dosare

cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:03, 6 Aprilie 2010
Continutul unui dosar il pot afla doar partile din acel dosar.
Daca nu aveti calitatea de parte in acel dosar,nu are rost sa depuneti eforturi.
Studierea unui dosar aflat pe rolul unei instante de judecata poate fi facuta de parte sau de reprezentantul ei legal sau conventional. Daca nu va incadrati in niciuna dintre aceste categorii, nu veti avea acces la dosar, dar puteti sa asistati la fiecare termen de judecata la care acel dosar se judeca pentru a cunoaste derularea acestuia, iar in final, cand instanta va ramane in pronuntare, va puteti uita in condica de sedinta pentru a afla solutia. ;)
se poate dar depinde daca sunteti parte in proces.
depinde si ce va intereseaza ca daca nu sunteti parte in proces si va intereseaza solutia data in acel dosar va puteti uita pe just.ro portalul instantelor de judecata (daca dosarul nu s-a solutionat cu ani in urma ca portalul nu e de multa vreme)
nu sunt nici parte in dosar, si nici dosarul nu mai e pe rol. as fi vrut sa stiu exact hotararea. nimic mai mult:((
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2010
eu una, utilizator
Din nefericire,raspunsul este acelasi,nu aveti calitate procesuala,deci nu puteti.

Alte discuții în legătură

Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Aflare rezultat proces divort 2007 Danuzza72 Danuzza72 Cum pot afla rezultatul unui proces de divort intre terte parti , inceput in 2007? (vezi toată discuția)
Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)