avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ?

Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ?
Daca da, cum, pe ce site sau server ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:45, 10 Aprilie 2015
Dosarele nu se studia pe niciun site.

In schimb se poate afla solutia dispusa pe portalul instantelor de judecata
portal.just.ro
Pe site-ul instantei se poate parcurge strict obiectul,numarul dosarului,partile,termene de judecata si solutia pe scurt
Exista cateva instante din Ardeal si Banat unde functioneaza un proiect pilot care da posibilitatea partilor sa studieze actele aflate in dosar,odata cu citatia se primeste un cod si se explica modalitatea de studiere online.Pt restul(marea majoritate0) A INSTANTELOR DIN TARA PUTETI STUDIA termenele si solutia pronuntata pe portalul instantelor sau aveti varianta studierii dosarului la arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa cautam dosare eu una eu una cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)
Parte vătămată , renunțare urmărire penală Andrei808080 Andrei808080 Buna ziua , sunt parte vătămată într-un dosar având că obiect \"lovirea și alte violențe \" și \"distrugerea\" , am fost audiat că martor prima data ... (vezi toată discuția)
Am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritãþii pãrinteºti mgomez mgomez Buna ziua. Ma aflu si eu intr-o situatie in care am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti. Am aflat aceasta informatie la portalul ... (vezi toată discuția)