avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost dat in judecata pentru exercitarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritãþii pãrinteºti

Buna ziua. Ma aflu si eu intr-o situatie in care am fost dat in judecata pentru exercitarea autoritatii parintesti.

Am aflat aceasta informatie la portalul instantelor de judecata. Inteleg ca nu poate proceda fara adresa mea, fiindca trebuie sa-mi trimita o citatie ca sa mearga mai departe.

Stiu care este numarul dosarului, dar nu stiu cum sa aflu mai multa informatie despre dosarul respectiv. Am incercat peste tot la "portal.just.ro" dar nu da detalii asupra dosarului. Exista vreo modalitate prin care pot sa ma uit la ce exact vrea reclamanta?
Numai daca vei merge la judecatorie la arhiva poti studia dosarul in baza unei cereri, poti face copie xerox de pe filele dosarului.
Multumesc. Avocata mea se ocupa de asta maine, dar am vrut sa stiu daca erau niste date online. Multumesc, totusi pentru raspuns.
On-line nu. Numai asa cum ti-a scris d-na cazacu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)