avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal?

vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate.
Cel mai recent răspuns: broasca maria , utilizator 20:53, 18 Mai 2012
Portalul instantelor de judecata la adresa de web
portal.just.ro
intrati pe site-ul noulportal.just.ro (fara www), de pe harta alegeti instanta, apoi in dreapta dati click pe "dosare" si tastati numele partii (si nr dosarului, daca il cunoasteti).
Accesati site-ul instantei pe rolul careia aveti cauza
Incercati sa intrati aici:

[ link extern ] /
multumesc pt informatie,mia fost de folos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pierduta- cum aflu nr. de dosar ? alyflorin10 alyflorin10 Buna ziua am primit o citatie cu nr dosarului si am pierduto cum pot afla nr dosarului la judecatoria sectorului 2 ? (vezi toată discuția)
Divort sector 5 bucuresti Tamarra Tamarra Buna ziua ,este un caz foarte ciudat,dupa ce prima data mi s_a anulat divorul la judecatoria de care apartineam pe motiv ca judecatoria nu este competenta pt ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a afla daca am un proces pe rol? MIHAELA DUMITRESCU MIHAELA DUMITRESCU BUNA ZIUA. VA ROG MULT DACA PUTETI SA-MI SPUNETI,CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL, IN CAZUL IN CARE NU LOCUIESC LA ADRESA DIN ... (vezi toată discuția)