avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL?

BUNA ZIUA.

VA ROG MULT DACA PUTETI SA-MI SPUNETI,CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL, IN CAZUL IN CARE NU LOCUIESC LA ADRESA DIN BULETIN SI NU AM CUM SA STIU. UNDE POT AFLA SI CUM?
MULTUMESC.
MIHAELA
Puteti trimite avocatul.
Intre timp, puteti consulta urmatorul site:

[ link extern ] /

si va introduceti datele personale, iar portalul va selecteaza toate procesele in care apar persoane cu acelasi nume, vedeti daca sunteti una din aceste persoane.
puteti intra pe [ link extern ]
puteti accesa site-ul: portal.just.ro. Aici alegeti un judet, apoi o instanta, selectati "dosare" si introduceti numele dvs. unde scrie "parte". Dati un click pe cauta... si accesati dosarele afisate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Mihaill Mihaill Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ? (vezi toată discuția)
Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)