avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie nelegala
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie nelegala

Primarul a achizitionat mai multe produse care nu se regasesc in planul de achizitii iar contabila i-a achitat facturile fara sa se intereseze daca acestea sunt cuprinse in lista. Eu in calitate de responsabil cu achizitiile publice in ce masura raspund daca nu am semnat niciun document?
Cel mai recent răspuns: caty33 , utilizator 14:42, 6 Aprilie 2010
Ca sa evitati orice neintelegere sfatul meu este sa faceti referate si catre primar si catre contabilitate prin care sa sesizati aspectele constatate!B-)
Daca la baza acelor achizitii au stat niste referate de necesitate aprobate, acestea pot fi achizitionate, iar planul de achizitie poate fi completat cu acele produse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitatea in achizitii-cine raspunde? theea2009 theea2009 sunt incadrata la compartimentul de achizitii publice...daca o mare parte din contracte facute prin achiztie directa sunt semnate doar de catre primar, eu ... (vezi toată discuția)
Achizitie - responsabilitati 1yy 1yy Lucrez la biroul achizitii. Mi a fost repartizat un referat aprobat pentru achizitionarea unor produse dar achizitia nu am facut o eu, nu am semnat factura de ... (vezi toată discuția)
Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)