avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Procura auto pentru Bulgaria
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Procura auto pentru Bulgaria

Vreau sa plec in Bulgaria la sfarsitul lunii dar problema este ca masina este pe numele unui prieten. Vreau sa stiu exact de ce acte voi avea nevoie la granita: talon, cartea masinii, asigurare, procura (daca da in ce limba) si eventual cam cat m-ar costa aceasta procura, permis (normal, si din cate stiu e valabil si in afara), buletin (ca pasaport nu am ca doar suntem in UE), altceva... ?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 15:03, 5 Aprilie 2010
Plus o vigneta pt. drumurile bulgaresti,procurata la granita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru parasirea tarii cu masina unui prieten criss_ty criss_ty Buna ziua, doresc sa merg in bulgaria pentru o saptamana dar o sa plec din tara cu masina unui prieten. am nevoie de ceva imputernicire sau un altfel de ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Folosirea mașinii unei alte persoane in bulgaria BCosmin1 BCosmin1 Bună ziua. Aşi dori să aflu dacă pentru a folosi masina aflată în proprietatea altei persoane (cumnatul meu) în Bulgaria este necesar un contract ... (vezi toată discuția)