avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vouchere rabla
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vouchere rabla

Buna ziua!
As vrea sa cumpar un auto nou cu credit auto. pentru avans pe langa o suma mica as vrea sa cumpar 3 vouchere rabla.
As dori sa stiu: Conteaza din ce judet e voucherul?
Eu sunt din Bucuresti si as putea cumpara vouchere din alte judete.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:58, 5 Aprilie 2010
Nu conteaza din ce judet sunt voucher-ele.
Dar, atentie! trebuie ca, pe langa voucher, sa existe documente in copie legalizata: talonul masinii, certificatul de distrugere si ( doar unii dealeri auto cer si asta) cartea de identitate a masinii, plus copie a buletinului pesoanei care va vinde voucher-ul.
Apoi, la semnarea contractului la dealer-ul auto, va solicita voucher-ele si toate documentele de mai sus, le trimit la ministerul mediului sa fie verificate, fapt care dureaza de la cateva zile la o saptamana-doua, si numai dupa verificare va iau avansul.

Deci, recomandarea mea este sa intrebati dealer-ul exact ce documente aveti nevoie anexate la voucher ( am spus mai sus ca fiecare dealer cere acte in plus sau in minus) si apoi cumparati de unde doriti, dar cu actele anexate.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete valorice din programul rabla liliana v liliana v cum se pot cumpara LEGAL tichetele valorice din programul rabla (vezi toată discuția)
Caut informatii ptr rabla neagu ctin neagu ctin Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb, contract de vanzare-cumparare sau altceva? Darie Tudor Darie Tudor Vreau sa fac un schimb a autoturismului cu 3 vouchere. Intrebarea mea este, pentru a platii cat mai putin, ce este mai bine sa intocmest:Contract de schimb, ... (vezi toată discuția)