avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragere plangere

Hristos a inviat!O Intrebare:in cazul unei infractiuni de talharie,partea vatamata isi retrage plangerea, ce se intampla cu invinuiti?Pot scapa cu suspendare?
Asste greu de spus ce pedeapsa vor primi invinuitii/inculpati, in cazul acestei infractiuni nu are vreo relevanta retragerea plangerii, urmand ca fapta sa fie cercetata, intrucat talharia este o infractiune cu un grad ridicat de pericol social. Din punctul meu de vedere este greu a se obtine o pedeapsa cu suspendare.
~ Conținut șters la cerere ~
invinuiti se afla in arest preventiv pt 29 zile,in cazul in care partea vatamata isi retrage plangerea si nu depune certificatul medico-legal la dosar,prejudiciul a fost recuperat in intregime si restituit partii vatamate si sa presupunem ca partea civila in instanta o sa sustina doar deposedarea de bunuri fara violenta,se schimba lucrurile din punctul dvs de vedere?
~ Conținut șters la cerere ~
in toata povestea se afla si un complice care a asteptat la 300 m de la locul faptei pe care partea vatamata nu l-a vazut,cu acesta ce se poate intampla?

Alte discuții în legătură

Talharie in doi geo4ever@yahoo.com geo4ever@yahoo.com la o altercatie 2 baieti lau batut pe un altul si ia luat suma de 80 de lei si cateva cutii cu petarde.ei akm sunt in prelungirea arestului arestului preventiv ... (vezi toată discuția)
Talharie daniel p daniel p exista posibilitatea retragerii plangerii in caz de talharie in timpul urmaririi penale? (vezi toată discuția)
Talharie -condamnare cu suspendare ??? TONI28 TONI28 daca se recunoaste fapta ,nu exista atencedente penale ,se recupereaza prejudiciul ce sanse sunt pentru o condamnare cu suspendare cei doi nu sunt arestati ... (vezi toată discuția)