avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reactivare cadre militare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reactivare cadre militare

Buna ziua.
Sunt ofiter in rezerva incepand cu decembrie 2003, in baza Legii nr. 80/1995, la cerere, motivat de desfiintarea unitatii unde activam.
Doresc sa stiu daca este posibila reactivarea si in ce conditii.

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Aprilie 2010
Emil Cindea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters112978 , utilizator 10:17, 6 Aprilie 2010
nu cred ca raspunsul o sa-l primiti pe acest forum , incercati sa va adresati cu raport scris catre ministrul apararii, posibilitatea exista conform chiar legi 80 iar conditiile sunt in legea unica de salarizare a personlului bugetar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)
Pot fi taximetrist daca sunt cadru militar? luky0821 luky0821 As dori sa stiu daca in calitate de cadru militar(M.Ap.N.) pot din punct de vedere legal sa practic activitatea de taximetrie in afara orelor de program. Va ... (vezi toată discuția)
Mutare in alta unitate /garnizoana Nik91 Nik91 In urma cu 2 ani m am mutat in actuala unitate iar acum datorita unor probleme in familie doresc sa ma mut intr o alta unitate care imi este aproape de casa ... (vezi toată discuția)