Hristos a Inviat!
Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de vechea si actuala problema a transferului unei firme dintr-un judet in altul.
Acum cativa ani am radiat o firma fara activitate dintr-un judet si am inreg in Bucuresti. Aici am depus la Adm declaratia 010 si la Reg Com restul actelor prin care am obtinut Certificatul Constatator si Certificatul de Inreg.
Acum mi se spune de la Adm ca nu au primit istoricul firmei din vechiul judet.
Cum sa procedez ?
Pentru transferul dosarului fiscal, pentru ca asta va lipseste, trebuie sa depuneti declaratia 050, pentru transferul domiciliului fiscal.
Se depune la administratia financiara de unde faceti transferul.
Daca sunteti platitor TVA, trebuie depus si certificatul de inregistrare in scopuri de TVA si vi se va emite un altul pe noul sediu fiscal, de la administratia sectorului unde ati transferat firma.
Pentru a fi sigura ca totul e in regula, va sfatuiesc sa luati legatura cu serviciul dosare fiscale persoane juridice de la administratia judeteana de unde ati avut initial firma.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...daca a fost depusa declaratia 010 in ianuarie 2007 dar nu a fost depusa si 050, ce trebuie facut ? se depune cu amenda ? cum trebuie procedat ?
:offtopic:
va rog sa nu deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect
Contravine regulamentului
Multumesc