avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum sa isi castige custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum sa isi castige custodia copilului

parinti s-au certat dintr-o prostie inca fratele meu mai spera sa se inpace cu sotia dar..........nu! si pana acum fratele nu a facut nici un demers in legatura cu divortul dar a primit 2 ciati una pt divort si alta pt custodie! ce ar trebui sa faca ca sa castige custodia in instanta????el este si recitivist...! are vreo sansa?????

:(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:57, 6 Aprilie 2010
depinde..daca lucreaza,cum se comporta cu copilul,etc,contactati un avocat sa va indrume.succces!
Depinde de ce varsta are minorul, daca e la o varsta frageda, instanta acorda custodia mamei.
cu copilul e tot normal este la o scoala buna in buc mama locuieste undeva la tara unde in clasa toti copii din clasa 1-4 sun in nr de 7 tatal lucreaza acum are un venit destul de bun pe cand mama nu! locuieste singur mamanu!
Si ce infractiuni a savarsit tatal?
in primul rand, fratele ar trebui sa se prezinte in instanta si sa ceara incredintarea minorului, dovedind cu acte si martori ca isi poate creste copilul in bune conditii.
daca sta acasa, ce sanse sa aiba?

Alte discuții în legătură

Incredintare copil in afara casatoriei lamelia23 lamelia23 am un copil de 1 an si 3 luni pentru care vreau sa obtin incredintarea. nu sunt casatorita cu tatal copilului.Am stat impreuna pana acum 3 luni cand m-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia ... Ioana3007 Ioana3007 Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație referitoare la custodia unui minor! Dacă doua persoane căsătorite legal care au împreună un copil minor(sub ... (vezi toată discuția)
Custodie unica ContSters334794 ContSters334794 buna seara!asi avea si eu cateva intrebari daca se poate.fratele meu sta in concubinaj cu o persoana de 3 ani si au un copil de 7 luni impreuna.ei nu se ... (vezi toată discuția)