avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

am luat cu amprumut de la cineva o suma de banii adica 1900 euro.am mers la notariat si am facut un act precum ca la data de 12 decembrie ai voi achita integral toti banii,numai ca sotul meu nu a fost acasa erea plecat an cursa cu autocarul.acest individ nu a asteptat sa vina sotul meu acasa si sub presiunea de amenintari i-am dat cheia de la masina ca a zis ca am sa-i dau 3500 euro.eu i-am dat cheia ca sa se asigure omu ca ai voi da banii.numai ca el mi-a luat masina din fata blocului cand eu nu am fost acasa.i-am dat telefon sa-mi aduca masina ca ma duc la politie si nu a vrut.pana a venit sotul meu acasa nu am avut banii sa-i dau.sotul meu cand a venit acasa sa dus sa declare masina furata,acolo i sa spus ca masina a fost vanduta si nu mai este nici an localitate.politisti au crezut ca eu fara stirea sotului am facut act cu acest individ.cum a fost posibil fara mine ca titular sa ami radieze masina si sa si o vanda.an declaratia de la politie sa ancadrat la furt calificat cu autor cunoscut.ce este de facut?
ami pot recupera masina anapoi?
Cel mai recent răspuns: dana paraschiv , utilizator 21:36, 8 Aprilie 2010
mergeti la politie si faceti plangere pt amenintare si intimidare. apoi mergeti la sectia financiara si vedeti cum a fost vanduta masina, cu procura sau fara. faceti plangere impotriva functionarului daca nu au copie dupa o procura. daca au asa ceva, notarul i-a facut procura in fals si nu e functionarul vinovat. daca notarul a facut procura, faceti memoriu catre presedintele uniunii notarilor publici si plangere penala la parchet
functie de cum sta treaba cu procura,va intoarceti la politie si faceti plangere impotriva celui ce v-a lasat fara masina pt inselaciune si uz de fals
buna seara.am fost la circa financiara si mi sa spus ca masina este pe rol urmand sa scot un certificat fiscal pentru a dovedi la politie. totusi masina este anmatriculata an pitesti.intrebare;cum sa radiat an bucuresti?si cum sa anmatriculat an pitesti?va rog frumos sa ami spuneti ce este de facut.
.multumesc.
am fost si la politie si am facut plangerea pentru amenintare si intimidare care sa atasat la dosar.multumesc pentru sfaturi.
la un contract de amprumut se stipuleaza urmatoarele;citez''an cazul an care amprumutati nu vor achita suma amprumutata la termenul stipulat an prezentul act,amprumutatorul sau al va putea executa an toate bunurile si veniturile sale de orce natura fara somatie,punere an antarziere sau chemare an judecata.
prezentul act reprezinta titlu executor la data exigibilitatii lui conf.art.66/lg.36/1995.am ancheiat citatul,,
puteti sa ami explicati pe antelesul tuturor.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere procuror marianpv marianpv buna ziua.as dori sa ma ajutati cu niste raspunsuri deoarece am fost nendreptatita de procuror in urma solutiei data de acesta si doresc sa merg mai departe ... (vezi toată discuția)
Auto Mișu**7 Mișu**7 Rog cine știe,să mă facă să înțeleg câteva lucruri,am făcut prostia de a lăsa actele mașini în torpedou când am vândut mașina. Urma să facem ... (vezi toată discuția)
Furt sau executare silita? dana paraschiv dana paraschiv la un contract de amprumut se stipuleaza urmatoarele;citez\'\'an cazul an care amprumutati nu vor achita suma amprumutata la termenul stipulat an prezentul ... (vezi toată discuția)